طرز تهیه حلوای شیر خشک خوشرنگ و ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای شیر خشک

طرز تهیه حلوا عربی با شیر خشک حلوای شیر خشک مجلسی حلوای شیر خشک خانم گلاور دانلود فیلم طرز تهیه حلوای شیر خشک طرز تهیه حلوا شیر خشک نیدو علت گلوله شدن شیر خشک در حلوا طرز تهیه حلوای عربی با شیر خشک و نشاسته

حلوای شیر خشک یکی از انواع حلواهای خوشمزه پرطرفدار ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای شیر خشک در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم حلوای شیر خشک
آرد سفید۲ لیوان
شیر خشک۱٫۵ لیوان
نشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع۱ لیوان
کره۱۵۰ گرم
مواد لازم شربت حلوا
آب۳ لیوان
گلاب½ لیوان
شکر۳ لیوان
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
هل سبز۳ عدد

طرز تهیه حلوای شیر خشک

مرحله اول

برای تهیه حلوای شیر خشک خوشمزه ابتدا شربت حلوا را آماده می کنیم، برای این منظور آب را به همراه شکر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس دانه های هل را اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله صبر می کنیم تا شکر به طور کامل حل شود، سپس زعفران دم کرده و گلاب را به قابلمه اضافه کرده و چند ثانیه صبر می کنیم. در ادامه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا شربت از حرارت بیفتد و ولرم شود.

مرحله سوم

حالا آرد را به همراه شیرخشک و نشاسته ذرت را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس درون یک تابه مناسب الک می کنیم. در ادامه تابه را روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله کره را به همراه روغن به تابه اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم تا بافت شان یکدست شود. توجه داشته باشید که بافت مواد در ابتدا خشک است، ولی به مرور زمان شل می شود و به خورد هم می روند.

مرحله پنجم

حالا باید ترکیب مواد را حدودا به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهیم تا خامی آرد به طور کامل گرفته شود. نکته مهم در تهیه این حلوا این است که شیر خشک خیلی سریع می سوزد و نباید در هنگام تفت دادن از آن غافل شویم.

مرحله ششم

پس از اینکه رنگ مواد به طور کامل تغییر کرد و بافت شان نرم شد، شربت حلوا را به تابه اضافه کرده و شروع به تفت دادن حلوا می کنیم تا از دیواره های تابه جدا شده و به صورت گهواره ای در کف تابه به حرکت در بیاید.

مرحله هفتم

حلوا را به صورت گهواره ای در کف تابه تکان می دهیم تا کاملا منسجم شود، سپس آنرا در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به سلیقه خود تزیین می کنیم. توجه داشته باشید که این حلوا قابلیت قیف زدن را نیز دارا می باشد.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 30 آبان 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.