مطالب پر بازدید
طرز تهیه پیراشکی گوشت ساده خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیراشکی گوشت ساده خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیراشکی گوشت ساده پیراشکی گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است. این غذای مجلسی در کشورهای مختلف با دستورها …

طرز تهیه پای چوپان شپردز پای به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پای چوپان شپردز پای به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پای چوپان پای چوپان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار انگلیسی است که با مواد و رسپی های مختلفی درست …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه حلوا کاسه ساده

طرز تهیه حلوا کاسه ساده طرز تهیه حلوا زرد مجلسی طرز تهیه حلوا زرد قنادی طرز تهیه حلوا زرد شیرازی طرز تهیه حلوا زرد با آرد برنج تزیین حلوا کاسه طرز تهیه حلوا زرد ساده طرز تهیه حلوا کاسه شیرازی آپارات حلوا قنادی

حلوا کاسه یکی از انواع حلواهای خوشمزه و ساده ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر شیراز می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا کاسه ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم حلوا کاسه ساده
آرد برنج مرغوب۳ پیمانه
شکر۴ پیمانه
گلاب۴ پیمانه
آب۴ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه حلوا کاسه ساده

مرحله اول

برای تهیه حلوا کاسه ساده، ابتدا کار یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس آرد برنج را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه آرد برنج را به مدت نیم ساعت تفت می دهیم که فقط بوی خامی آرد گرفته شود و تغییر رنگ ندهد.

مرحله دوم

پس از رفع بوی خام آرد برنج، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریمف سپس آرد برنج را از تابه خارج کرده و درون کاسه ای جداگانه دو مرتبه الک می کنیم و اجازه می دهیم از حرارت بیفتد و در دمای محیط خنک شود.

مرحله سوم

در این مرحله آب را به همراه شکر و زعفران دم کرده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. حالا اجازه می دهیم مخلوط آب، شکر و زعفران روی حرارت ملایم جوش بیاید.

مرحله چهارم

پس از اینکه شکر به طور کامل درون آب ذوب شد، با استفاده از لیسک یا برس بدون هم زدن شهد مدام اطراف تابه را تمیز می کنیم تا شکر اطراف تابه به طور کامل حل شود. در ادامه گلاب را با آرد برنج مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

پس از به خوبی مخلوط کردن گلاب و آرد، مخلوط آرد را درون شهد در حال جوش می ریزیم. در ادامه تند تند هم می زنیم تا آرد گلوله نشود، سپس روغن مایع را به آرامی در دو مرحله به حلوا اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود.

مرحله ششم

در این مرحله حلوا را به صورت گهواره ای هم می زنیم تا از دیواره های تابه جدا شده و وسط تابه جمع شود، سپس به مخلوط کردن حلوا ادامه می دهیم تا بافت حلوا لطیف شود. در نهایت حلوا را درون ظرف مورد نظر می ریزیم و به سلیقه خود تزیین می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.