طرز تهیه لبو پلو ساده به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لبو پلو

طرز تهیه لبو پلو طرز تهیه لبو پلو با مرغ لبو پلو بدون گوشت لبو پلو دامغانی دمپخت لبو

لبو پلو از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپ های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لبو پلو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
لبو متوسط۳ عدد
برنج۳ پیمانه
سینه مرغ۲۵۰ گرم
پیاز۳ عدد
نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکابه مقدار کافی
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
روغنبه مقدار کافی
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری
ریحان خشک۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرهبه مقدار کافی

طرز تهیه لبو پلو

مرحله اول

برای تهیه لبو پلو خوشمزه و خوشرنگ ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس برنج را به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک درون کاسه می ریزیم، سپس آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس بخورد.

مرحله دوم

حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاد. در ادامه برنج را به همراه کمی نمک به آب جوش اضافه کرده و اجازه می دهیم حدود ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس آبکشی می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله لبو ها را می شوییم، سپس پوست آن ها را جدا می کنیم. در ادامه لبو را به صورت رنده درشت یا به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری روغن درون تابه می ریزیم، سپس لبو های خرد شده را به همراه نمک و آبلیمو اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا شیرینی لبو ها از بین برود. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و مقداری روغن درون آن می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری از لبوی سرخ شده را کف قابلمه به صورت یکدست به عنوان ته دیگ می ریزیم و آنرا با پشت قاشق فشرد می کنیم، سپس مقداری از برنج آبکش شده روی لبو ها به صورت پخش می ریزیم.

مرحله ششم

حالا مقداری از لبوی سرخ شده روی برنج می ریزیم و به همین ترتیب مواد را لایه به لایه می ریزیم تا مواد تمام شود. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس روی درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه دم بکشد. در ادامه مرغ قلقلی را درست می کنیم. برای این منظور سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم.

مرحله هشتم

حالا گوشت مرغ را درون چرخ گوشت قرار می دهیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه آب پیاز را می گیریم و به مرغ چرخ شده اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله آرد سوخاری، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و ریحان خشک را به مرغ چرخ شده اضافه می کنیم، سپس با دست خوب ورز می دهیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود. در ادامه یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله دهم

حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس درون تابه مقداری روغن مایع می ریزیم و اجازه می دهیم روغن گرم شود. در ادامه مقداری از مخلوط مرغ چرخ شده بر می داریم، سپس در دست به صورت گردو گرد می کنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله مرغ های قلقلی را درون تابه می چینیم و با مقداری زعفران دم کرده سرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز باقیمانده را جدا کرده و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوازدهم

حالا پیاز خلالی را درون تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا طلایی و ترد شود. در ادامه مرغ قلقلی را به همراه مقدار کمی لبوی رنده شده به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله سیزدهم

در نهایت پس از گذشت ۴۵ دقیقه وقتی لبو پلو دم کشید، آن را درون ظرف مورد نظر می ریزیم، سپس مخلوط مرغ قلقلی را روی لبو پلو می ریزیم. در آخر این غذای خوشمزه را با ماست و لبو یا ترشی لبو سرو کنید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 27 آذر 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.