مطالب پر بازدید
طرز تهیه شلغم خوشمزه و سنتی + حفظ خواص شلغم

طرز تهیه شلغم خوشمزه و سنتی + حفظ خواص شلغم

طرز تهیه شلغم شلغم یکی از مواد غذایی پرخاصیت و مقوی است که خواص مغذی زیادی دارد و برای سلامت و تقویت سیستم …

طرز تهیه مرغ عسلی با سس سویا رستورانی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرغ عسلی با سس سویا رستورانی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرغ عسلی با سس سویا مرغ عسلی با سس سویا از غذاهای خوشمزه و با رنگ و طعم فوق‌العاده است که …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه جوجه کباب تنوری

طرز تهیه جوجه کباب تنوری , دستور پخت جوجه کباب تنوری

جوجه کباب تنوری یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب تنوری در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ۱ کیلو گرم
روغن مایع½ لیوان
ماست۳ قاشق غذاخوری
سیر۴ حبه
فلفل سبزبه مقدار کافی
گوجه فرنگیبه مقدار کافی
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پودر آویشن۱ قاشق چایخوری
فلفل چیلی۱ قاشق چایخوری
زیره۱ قاشق چایخوری
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه جوجه کباب تنوری

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب تنوری مجلسی ابتدای کار ران مرغ را به صورت مکعبی یکسان خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه ماست را به همراه روغن مایع درون یک کاسه جداگانه می ریزیم.

مرحله دوم

حالا پوست سیر را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی، پودر آویشن، نمک، زیره و فلفل چیلی به ماست اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله مخلوط ماست را به گوشت مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گوشت مرغ به مواد آغشته شود. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۲ تا ۱۲ ساعت درون یخچال استراحت کند.

مرحله چهارم

حالا پس از گذشت این زمان فر را روی حرارت ۱۸۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه فلفل و گوجه فرنگی را می شوییم و هم اندازه با گوشت مرغ خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیخ های چوبی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون آب سرد قرار می دهیم تا درون فر نسوزند. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و گوشت مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله ششم

حالا سیخ های چوبی را از آب خارج می کنیم، سپس ران های مرغ را به سیخ می کشیم و لابه لای ران ها یک تکه گوجه فرنگی و فلفل قرار می دهیم. به همین ترتیب ران های مرغ را به سیخ می کشیم تا مواد تمام شوند.

مرحله هفتم

در این مرحله سیخ های جوجه کباب را به ترتیب درون سینی فر می چینیم و سینی را داخل فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم جوجه کباب ها به مدت ۱۵ دقیقه درون فر بمانند تا یک طرف آن ها پخته شود.

مرحله هشتم

حالا پس از گذشت این زمان جوجه کباب ها را بر می گردانیم و اجازه می دهیم مجددا طرف دیگر آن ها به مدت ۱۰ دقیقه پخته شود. در صوتر تمایل گریل را روشن می کنیم تا روی جوجه ها به خوبی رنگ بگیرد و طلایی شوند.

مرحله نهم

در نهایت جوجه کباب های تنوری را از فر خارج می کنیم، سپس با سیخ چوبی درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر جوجه کباب را به همراه پلو زعفرانی یا نان تازه، سبزی خوردن و دوغ سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 10 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.