مطالب پر بازدید
طرز تهیه کبسه مرغ به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کبسه مرغ به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کبسه مرغ کبسه مرغ یکی از انواع پلو مرغ های خوشمزه و بسیار محبوب عربی است که با مواد بسیار متنوعی …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه ساندویچ شنیسل مرغ مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ شنیسل مرغ مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ شنیسل مرغ ساندویچ شنیسل مرغ یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و سالم است که با مواد و رسپی های …

طرز تهیه سوپ دیوران

طرز تهیه سوپ دیوران , دستور پخت سوپ دیوران ترکیه ای

سوپ دیوران یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که بیشتر در ماه مبارک رمضان تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ دیوران در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه
آرد سوخاری۱ قاشق غذاخوری
نخود۱ پیمانه
ورمیشل۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
نعنا خشک۱ قاشق غذاخوری
آرد۱ قاشق غذاخوری
آب یا آب گوشت۴  لیوان
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سوپ دیوران

مرحله اول

برای تهیه سوپ دیوران به روش ترکیه ای ابتدای کار نخود را می شوییم، سپس درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم نخود به مدت ۳ ساعت درون آب جوش بماند تا پخته شود.

مرحله دوم

حالا پس از گذشت این زمان نخود پخته شده را آبکش می کنیم. در ادامه گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پوست سیر و پیاز را جدا می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیر و پیاز را می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس به همراه نمک، فلفل سیاه و آرد سوخاری به گوشت چرخ کرده اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا مقداری از مواد کوفته بر می داریم و در دست به صورت ریز فرم می دهیم، سپس به همین ترتیب کوفته های ریز درست می کنیم تا مواد تمام شوند. در ادامه اجازه می دهیم کوفته ها به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کنند.

مرحله پنجم

در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم. در ادامه آرد را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود، سپس رنگ آن باز شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم، سپس آب یا آب گوشت را به آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم و درون تابه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا گوشت ها را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند، سپس نعنا خشک را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۵ ثانیه تفت می دهیم. در ادامه کوفته های قلقلی را به همراه نخود و ورمیشل به آب گوشت اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله نهم

در نهایت نمک سوپ را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم روی حرارت بماند تا جا بیوفتد. در ادامه زمانی که سوپ جا افتاد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و سوپ را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 27 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.