مطالب پر بازدید
طرز تهیه توپک کدو حلوایی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه توپک کدو حلوایی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه توپک کدو حلوایی توپک کدو حلوایی یکی از انواع شیرینی های ساده فصل زمستان است که با ترکیبات متنوعی درست می …

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه اسلایس شکلاتی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه اسلایس شکلاتی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه اسلایس شکلاتی اسلایس شکلاتی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و جذاب است که این دسر فوق العاده لذیذ برای پذیرایی و …

طرز تهیه نان اتریشی

طرز تهیه نان اتریشی , دستور پخت نان اتریشی

نان اتریشی یکی از انواع نان های محبوب در کشور اتریش است که با ترکیبات و طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان اتریشی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم نان اتریشی
شیر ولرم۱ لیوان
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
شکر۴ قاشق غذاخوری
کره نرم۵۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
آرد سفید۳ و نیم لیوان
مواد لازم رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
شیر۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
کنجد و سیاه دانهبه مقدار کافی

طرز تهیه نان اتریشی

مرحله اول

برای تهیه نان اتریشی به روش ساده ابتدای کار نصف شیر را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر و خمیر مایه فوری درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و روی کاسه را با درپوش می پوشانیم.

مرحله دوم

در این مرحله اجازه می دهیم خمیر مایه به مدت ۱۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا عمل بیاید. در ادامه تخم مرغ را به همراه باقی مانده شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با چنگال هم می زنیم.

مرحله سوم

حالا زمانی که بافت تخم مرغ از لختگی خارج شد مابقی شیر را به همراه کره نرم به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله پس از گذشت ۱۰ دقیقه خمیر مایه را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد را کنترل شده به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و ورز می دهیم.

مرحله پنجم

حالا زمانی که خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شد اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. در ادامه روی سطح کار را با آرد می پوشانیم، سپس خمیر را روی آن قرار می دهیم و به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله خمیر را درون یک کاسه چرب شده قرار می دهیم، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیردر یک جای گرم به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله هفتم

حالا پس از گذشت ۱ ساعت خمیر را مجددا ورز می دهیم تا پف آن گرفته شود، سپس درون سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر را به چانه های دلخواه تقسیم می کنیم و درون سینی فر قرار می دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله روی چانه ها را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کنند تا حجم آن ها دو برابر شوند. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مرحله نهم

حالا اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه زرده تخم مرغ را به همراه زعفران دم کرده و شیر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه برس را به مواد رومال آغشته می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله مواد رومال را روی چانه ها می مالیم، سپس مقداری کنجد و سیاه دانه به صورت پخش روی چانه ها می ریزیم. در ادامه یک کاسه آب جوش درون فر قرار می دهیم، سپس سینی را طبقه وسط فر می گذاریم.

مرحله یازدهم

در نهایت اجازه می دهیم نان به مدت ۲۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم نان کاملا خنک شود، سپس به همراه کره و مربا سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 7 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.