مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوسیس سیب زمینی بازاری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سوسیس سیب زمینی بازاری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سوسیس سیب زمینی سوسیس سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خاص و خوشمزه ایرانی است که به صورت ساندویچ سرو می …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه آش برگ کلم، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه آش برگ کلم، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه آش برگ کلم آش برگ کلم یکی از انواع آش‌های خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست می‌شود، …

طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی

طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی نی نی سایت رشته پلو با چی خورده میشه رشته پلو با گوشت قلقلی دونفره

رشته پلو با گوشت قلقلی یکی از انواع غذاهای قدیمی و سنتی کشورمان است که با مواد و رسپی های متنوعی پخته می شود. این غذای خوشمزه در گذشته در مناسبت های خاص به عنوان یک غذای مجلسی طبخ می‌شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج۳ پیمانه
رشته پلویی۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
کشمش⅓ پیمانه
زعفران دم کرده½ فنجان
پیاز۳ عدد
کره۲۰ گرم
نمک و روغن مایعبه مقدار کافی
فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی

مرحله اول

برای تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی خوشمزه در ابتدای کار برنج را شسته و به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۲ ساعت درون آب بماند و خیس بخورد.

نکته: ریختن نمک درون آب برنج باعث می شود که دانه های برنج سالم باقی بمانند و خرد نشوند.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان ۲ عدد پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را به همراه مقداری زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا پیاز را تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شوند. در ادامه پیاز باقی مانده را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی پیاز گرفته شود، سپس به همراه گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا کشمش را شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم.

مرحله پنجم

در ادامه درون همان تابه که پیاز را سرخ کردیم کره را اضافه کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم، سپس به اندازه یک گردو بزرگ از مایه گوشت چرخ کرده جدا می کنیم و به صورت قلقلی در دست فرم می دهیم.

مرحله ششم

حالا گوشت های قلقلی را درون تابه قرار داده و به خوبی سرخ می کنیم، سپس کشمش خیس خورده را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه گوشت های سرخ شده را از تابه خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله کشمش را به تابه اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم. حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.

مرحله هشتم

زمانی که آب جوش آمد برنج را آبکشی می کنیم و به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک درون قابلمه می ریزیم. پس از گذشت ۵ دقیقه رشته پلویی را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس زمانی که رشته ها نرم شدند برنج را آبکشی می کنیم.

مرحله نهم

حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته، سپس رشته پلو را آبکشی می کنیم. در ادامه مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس پوست سیب زمینی را جدا کرده و پس از شستن به صورت ورقه ای برش می زنیم.

مرحله دهم

در ادامه ورقه های سیب زمینی را درون قابلمه می چینیم، سپس یک لایه رشته پلو درون قابلمه می ریزیم. حالا مقداری از پیاز داغ به صورت پخش روی برنج ریخته و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند.

مرحله یازدهم

پس از تمام شدن مواد، روی برنج زعفران دم کرده می ریزیم و روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته، سپس درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم. در ادامه قابلمه را با دم کنی پوشانده و روی شعله پخش کن می گذاریم.

مرحله دوازدهم

حالا اجازه می دهیم پلو به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد. پس از گذشت این زمان به صورت پخش روی رشته پلو روغن داغ شده ریخته و مجددا اجازه می دهیم پلو به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

مرحله سیزدهم

حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و پلو را مخلوط می کنیم، سپس رشته پلو را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم و با گوشت قلقلی و کشمش سرخ شده دورچین می کنیم. در نهایت رشته پلو را به همراه سالاد شیرازی سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.