طرز تهیه جوجه کباب عربی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه جوجه کباب عربی
جوجه کباب عربی یکی از انواع کباب های خوشمزه و لذیذ است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب عربی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
جعفری | ۱٫۵ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد |
ماست چکیده | ۶ قاشق غذاخوری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱۰۰ گرم |
آرد | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
پودر سیر و پودر پاپریکا | به مقدار کافی |
طرز تهیه جوجه کباب عربی
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب عربی خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت مکعبی یکسان خرد کرده، سپس درون یک کاسه نسبتا بزرگی می ریزیم. در ادامه ۱ حبه سیر را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.
مرحله دوم
حالا سیر را به همراه مقداری زعفران دم کرده به کاسه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت حلقه ای برش زده، سپس به همراه ماست، مقداری روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری از مقدار آرد به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پودر پاپریکا به کاسه اضافه کرده و به خوبی ماساژ می دهیم تا ادویه ها به خورد سینه مرغ بروند. حالا روی کاسه را با درپوش پوشانده و درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در ادامه اجازه می دهیم سینه ها مرغ به مدت ۲ تا ۳ ساعت استراحت کنند تا مزه دار شوند. پس از گذشت این زمان یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم تا روغن به خوبی گرم شود.
مرحله پنجم
حالا سیر را به صورت ریز رنده می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی و مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده، سپس تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی و سیر کاملا سرخ شوند. در ادامه تابه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله ششم
در این مرحله اجازه می دهیم مخلوط رب گوجه فرنگی کاملا خنک شوند. حالا جعفری را شسته و به صورت درشت خرد می کنیم، سپس فلفل دلمه ای را به صورت حلقه ای خرد کرده و به کاسه حاوی سینه مرغ می افزاییم.
مرحله هفتم
زمانی که سس رب گوجه فرنگی خنک شد، آنرا به کاسه اضافه کرده و به خوبی ماساژ می دهیم تا طعم دهنده ها به خورد سینه مرغ بروند. در ادامه مجددا روی کاسه را پوشانده و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند.
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان سینه های مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج کرده، سپس آنها را به صورت یکدست به سیخ می کشیم. در ادامه زغال ها را به صورت یکدست روشن کرده و سیخ ها را روی منقل می چینیم.
مرحله نهم
حالا اجازه می دهیم سینه های مرغ کاملا مغز پخت شوند، سپس بین پخت، کره و زعفران را مخلوط کرده و با برس روی سینه ها مرغ می مالیم تا خشک نشوند. در نهایت جوجه کباب ها را به همراه پلو زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- goli.cooking
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه خورش قلیه کدو حلوایی مجلسی به همراه نکات مهم
- مدل مقنعه حجاب عروس فوق العاده شیک؛ با این مدلها با حجاب بدرخشید!
- طرز تهیه ساندویچ اسفناج؛ غذای فوری و سالم برای روزهای شلوغی!
- طرز تهیه خوراک کرفس و مرغ؛ اگه اهل رژیمی حتما این آموزش رو ببین!
- طرز تهیه حلوای به؛ باورت میشه حلوای به اینقدر خوشمزه باشه؟!