طرز تهیه دو پیازه تن ماهی به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دو پیازه تن ماهی به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دو پیازه تن ماهی دوپیازه تن ماهی از غذاهای ساده دانشجویی است که خیلی فوری آماده می شود و طعم بسیار …

طرز تهیه حلوای جناغی

طرز تهیه حلوای جناغی , دستور پخت حلوای جناغی قالبی

حلوای جناغی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای جناغی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم حلوای جناغی
آرد سفید۳۰۰ گرم
کره۱۸۰ گرم
پودر قند۲۵۰ گرم
پودر زنجبیل۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین۱ قاشق چایخوری
پودر هل۱ قاشق چایخوری
پودر کاکائو۲ قاشق سوپخوری
شکلات تخته ای۱۰۰ گرم

طرز تهیه حلوای جناغی

مرحله اول

برای تهیه حلوا جناقی خوشمزه در ابتدای کار یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس آرد سفید را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا بدون تغییر رنگ دادن بوی خامی آرد کاملا از بین برود.

مرحله دوم

زمانی که بوی خامی آرد از بین رفت، تابه را از روی حرارت کنار گذاشته، سپس آرد را به صورت داغ ۳ مرتبه الک می کنیم و به همراه پودر قند، پودر زنجبیل، پودر دارچین و پودر هل درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا کره سرد را به صورت مکعبی برش داده و به کاسه اضافه می کنیم، سپس با قاشق کمی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه مواد درون کاسه را درون چرخ گوشت ریخته و چندین مرتبه چرخ می کنیم.

مرحله چهارم

زمانی که خمیری نرم و منسجم حاصل شد، آنرا به ۳ قسمت مساوی تقسیم کرده، سپس به یکی از قسمت ها پودر کاکائو و به قسمت دیگر زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم قسمت باقی مانده ساده بماند.

مرحله پنجم

حالا هر قسمت را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هم اندازه هم دیگر به ارتفاع نیم میلی متر به صورت مستطیل روی سطح کار باز می کنیم. در ادامه شکلات را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود.

مرحله ششم

در این مرحله خمیر شکلاتی را روی سطح کار گذاشته و روی آنرا با مقداری شکلات بنماری شده می‌ پوشانیم، سپس خمیر ساده را روی خمیر شکلاتی فیکس کرده و مجددا روی آنرا با مقداری شکلات کاور می کنیم.

مرحله هفتم

حالا خمیر زعفرانی را روی مابقی خمیرها گذاشته و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا خمیرها روی هم به خوبی فیکس شوند. در ادامه اطراف خمیرها را با چاقو تیز کمی برش می زنیم تا صاف و یکدست شوند.

مرحله هشتم

در ادامه خمیر را به ۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت اریب برش می زنیم تا شکل مثلث پیدا کنند. حالا یک وجه مثلث را کمی مرطوب کرده و به قسمت دیگر به صورتی که رنگ ها منظم باشند می چسبانیم.

مرحله نهم

توجه داشته باشید پس از چسباندن خمیرها به همدیگر در نهایت شکل نهایی مثلث باشد حالا حلوا را به اندازه های دلخواه برش زده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 25 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.