طرز تهیه بورک گل به روش ترکیه ای و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه آش برگ کلم، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه آش برگ کلم آش برگ کلم یکی از انواع آشهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، …
طرز تهیه شوید واویشکا به روش شمالی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شوید واویشکا شوید واویشکا یکی از انواعی غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، …
طرز تهیه کوکو گل کلم ساده به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کوکو گل کلم ساده کوکوی گل کلم یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده پاییزی است که با مواد متنوعی درست …
طرز تهیه بورک گل
بورک گل یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و ساده است که با رسپی های متفاوتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک گل در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم بورک گل | |
خمیر یوفکا | ۵ ورق |
سیب زمینی | ۸ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به مقدار کافی |
نمک و پودر آویشن | به مقدار کافی |
نعنا خشک، فلفل سیاه و پولبیبر | به مقدار کافی |
مواد لازم سس | |
ماست | ۱ استکان |
روغن مایع | ۱ استکان |
شیر | ۱ استکان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | به مقدار کافی |
مواد لازم روی بورک | |
کنجد و سیاهدانه | به مقدار کافی |
طرز تهیه بورک گل
مرحله اول
برای تهیه بورک گل خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را می شوییم و درون یک قابلمه حاوی آب قرار می دهیم، سپس روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم سیب زمینیها درون آب جوش بمانند تا مغز پخت شوند.
مرحله دوم
زمانی که سیب زمینی ها کاملا پخته شدند، آنها را از قابلمه جدا کرده و پس از جدا کردن پوست شان با گوشکوب می کوبیم تا کاملا پوره شوند، سپس مقداری نمک، پودر آویشن، نعنا، فلفل سیاه و پولبیبر به آن می افزاییم.
مرحله سوم
در ادامه پوره سیب زمینی را به خوبی مخلوط کرده و کنار می گذاریم. حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک تابه حاوی روغن می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت گذاشته و تفت می دهیم تا پیاز سرخ شود.
مرحله چهارم
حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رب کاملا سوخته شده و رنگ آن باز شود، سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله پنجم
پس از گذشت ۵ دقیقه تابه از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم مواد میانی خنک شود. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس به سراغ درست کردن سس می رویم.
مرحله ششم
برای این منظور تخم مرغ ها را به همراه مقداری نمک درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت تخم مرغ ها از لختگی خارج شود، سپس روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و مجددا مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
حالا ماست را به همراه شیر به کاسه اضافه کرده و در حدی که سس کاملا یکدست و یکنواخت شود هم می زنیم. در ادامه خمیر یوفکا که شکل مثلثی دارد را روی سطح کار گذاشته و با سس روی آنرا رومال می کنیم.
مرحله هشتم
در ادامه مقداری از مواد میانی در قسمت پهن خمیر ریخته و رول می کنیم، سپس از یک سمت خمیر به صورت حلزونی جمع می کنیم. حالا بورک ها را درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم می چینیم.
مرحله نهم
در ادامه روی بورک ها را با سس باقی مانده رومال کرده و به دلخواه مقداری کنجد و سیاهدانه روی آنها می پاشیم، سپس طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند.
مرحله دهم
پس از گذشت این زمان در صورت نیاز گریل را روشن کرده تا روی بورک ها کاملا طلایی و خوشرنگ شوند. در نهایت بورک ها را از فر خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- yemek_kelebegi