طرز تهیه کلوچه خرمایی

فیلم طرز تهیه کلوچه خرمایی طرز تهیه کلوچه خرمایی آشپزخانه کوچک من طرز تهیه کلوچه خرمایی زابلی طرز تهیه کلوچه خرمایی خانگی بدون فر طرز تهیه کلوچه خرمایی زاهدان طرز تهیه کلوچه خرمایی با ماست طرز تهیه کلوچه خرمایی در مایکروویو طرز تهیه کلوچه خرمایی با روغن مایع

کلوچه خرمایی یکی از انواع کلوچه های خوشمزه و مقوی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلوچه خرمایی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم کلوچه خرمایی
تخم مرغ۲ عدد
شکر۶ قاشق غذاخوری
روغن مایع۴ قاشق غذاخوری
کره۲۵ گرم
ماست¾ پیمانه
پودر هل۱ قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
آرد۳٫۵ لیوان
بیکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
خمیر مایه۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم میانی
خرما۲۰ عدد
گردو۵ عدد
کره۲۵ گرم
پودر هل½ قاشق غذاخوری
پودر دارچین½ قاشق غذاخوری
آب جوش۴ قاشق غذاخوری
مواد لازم رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری
روانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه کلوچه خرمایی

مرحله اول

برای تهیه کلوچه خرمایی خوشمزه در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر، روغن مایع، کره به دمای محیط رسیده و ماست درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.

مرحله دوم

حالا وانیل و پودر هل را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم، سپس بیکینگ پودر را به همراه خمیر مایه و آرد درون الک ریخته و پس از الک کردن کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با دست به خوبی ورز می دهیم.

مرحله سوم

زمانی که خمیر درون کاسه جمع شد، مقداری روغن مایع به کاسه اضافه کرده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. حالا روی کاسه را می پوشانیم.

مرحله چهارم

در ادامه اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو تا سه برابر شود. در این مرحله به سراغ درست کردن مواد میانی می رویم، برای این منظور هسته خرماها را جدا می کنیم.

مرحله پنجم

در ادامه خرماها را به همراه آب جوش درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خرما کاملا نرم شود، سپس کره را به همراه پودر هل، پودر دارچین و گردوی خرد شده به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا مواد میانی را به خوبی مخلوط کرده و قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. پس از اتمام استراحت خمیر آنرا به خوبی ورز می دهیم تا هوای اضافی خمیر گرفته شود.

مرحله هفتم

در ادامه خمیر را به چانه های یکسان تقسیم کرده، سپس مقداری از مواد میانی وسط خمیرها می ریزیم و مجددا چانه می گیریم. حالا خمیر ها را با دست کمی پهن کرده و درون سینی فر که با روغن چرب کرده ایم می چینیم.

مرحله هشتم

حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس روی خمیرها را با مخلوط زرده تخم مرغ، روغن مایع و وانیل رومال کرده و سینی را طبقه میانی فر قرار می دهیم تا کلوچه ها بپزند.

مرحله نهم

پس از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمانی که کلوچه ها کاملا پخته و روی آنها طلایی و خوشرنگ شد، سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کلوچه ها خنک شوند. در نهایت کلوچه های خرما را به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.