طرز تهیه آدانا کباب

طرز تهیه سس آدانا کباب طرز تهیه آدانا کباب در ماهیتابه فیلم طرز تهیه آدانا کباب طرز تهیه آدانا کباب آپارات مواد تشکیل دهنده آدانا کباب آدانا کباب جواد جوادی

آدانا کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه کشور ترکیه است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آدانا کباب در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴-۶ نفر
مخلوط گوشت گوساله و گوسفند۱ کیلوگرم
پیاز۲ عدد متوسط + ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای قرمز۳ عدد کوچک
جعفری تازه۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۳ عدد
سماق۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه آدانا کباب

مرحله اول

برای تهیه آدانا کباب خوشمزه در ابتدای کار گوشت گوساله و گوسفند را به تکه های کوچک تر تقسیم کرده و درون یک کاسه مناسب ۲ مرتبه چرخ می کنیم. حالا پیاز بزرگ را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را از صافی رد کرده تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به کاسه حاوی گوشت می افزاییم. در ادامه فلفل دلمه ای ها را شسته و به صورت نگینی خیلی ریز خرد می کنیم و به کاسه می افزاییم.

مرحله سوم

در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه افزوده و به مدت ۵ دقیقه به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. توجه داشته باشید می تواند از دنبه گوسفندی نیز به گوشت چرخ کرده بیفزایید تا کباب چرب‌تری داشته باشید.

مرحله چهارم

حالا روی کاسه را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم مواد به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کنند تا مزه ها با هم ترکیب شوند. در ادامه به سراغ درست کردن سالاد مخصوص آدانا کباب می رویم.

مرحله پنجم

برای این منظور پیازهای باقی مانده را به صورت خلالی نازک خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس گوجه فرنگی ها را به خوبی می شوییم و بدون جدا کردن پوست آن به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا جعفری تازه را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به کاسه افزوده و مخلوط می کنیم. در ادامه آب لیمو ترش تازه را به همراه روغن زیتون، سماق و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه افزوده و به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله هفتم

در ادامه روی کاسه حاوی سالاد را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم مزه ها ترکیب شوند، سپس کاسه حاوی مواد گوشتی را از یخچال خارج می کنیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.

مرحله هشتم

در این مرحله اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس به اندازه یک نارنگی از مواد گوشتی جدا کرده و به صورت سوسیس به سیخ چوبی می کشیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد گوشتی تمام شود.

مرحله نهم

حالا سیخ ها را درون تابه گذاشته و گوشت ها را کاملا سرخ می کنیم. زمانی که کباب ها کاملا سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها جذب دستمال شود.

مرحله دهم

در ادامه کباب ها را از سیخ جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس با گوجه فرنگی و فلفل کبابی تزیین می کنیم. در نهایت آدانا کباب را به همراه نان تازه و سالاد مخصوص آن سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 2 بهمن 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.