طرز تهیه راتاتویی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه قنبر پلو به روش شیرازی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه قنبر پلو قنبر پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر شیراز می …
طرز تهیه راتاتویی
راتاتویی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و رژیمی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه راتاتویی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۲ عدد |
کدو سبز | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد |
غوره | به مقدار کافی |
جعفری تازه | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس | |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه راتاتویی
مرحله اول
برای تهیه راتاتویی خوشمزه در ابتدای کار کدو سبز و بادمجان ها را شسته و بدون جدا کردن پوست شان به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه حلقه های بادمجان و کدو را درون یک کاسه حاوی آب و نمک قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم بادمجان و کدو به مدت ۱۰ دقیقه درون آب نمک بمانند تا تلخی احتمالی آنها از بین برود. پس از گذشت این زمان حلقه های کدو و بادمجان را درون آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود.
مرحله سوم
در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و به صورت حلقه ای خرد می کنیم، سپس با آب سرد می شوییم تا نشاسته آنها از بین برود. حالا گوجه فرنگی ها را به همراه پیاز و فلفل دلمه ای به صورت حلقه ای خرد می کنیم.
مرحله چهارم
حالا یک ظرف مناسب انتخاب کرده و سبزیجات خرد شده را به صورت یکی در میان کنار هم درون ظرف می چینیم. در ادامه فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود.
مرحله پنجم
در این فاصله به سراغ درست کردن سس می رویم، برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب می ریزیم. حالا تابه را روی حرارت متوسط می گذاریم.
مرحله ششم
در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود، سپس مقداری فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و رب گوجه فرنگی به تابه می افزاییم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی و ادویه ها کاملا سرخ شوند.
مرحله هفتم
زمانی که رنگ رب باز شد ۱ تا ۲ لیوان آب جوش به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم سس بجوشد، سپس آنرا به آرامی روی سبزیجات درون ظرف می ریزیم. حالا به دلخواه مقداری غوره و جعفری خرد شده روی مواد می ریزیم.
مرحله هشتم
در ادامه روی ظرف را با ورق فویل پوشانده، سپس چند سوراخ برای گردش هوا روی آن ایجاد می کنیم. حالا ظرف را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می دهیم راتاتویی به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله نهم
در صورت نبود فر ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه می دهیم راتاتویی به مدت ۱ ساعت روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان راتاتویی را به همراه نان سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- vanillaa_cooking