طرز تهیه کیک پیتزا به روش فست فودی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کیک پیتزا

فیلم طرز تهیه کیک پیتزا طرز تهیه کیک پیتزا رستورانی طرز تهیه کیک پیتزا اینستاگرام طرز تهیه خمیر کیک پیتزا طرز تهیه کیک پیتزا بدون فر طرز تهیه کیک پیتزا در قابلمه طرز تهیه کیک پیتزا دونفره

کیک پیتزا یکی از انواع غذاهای خوشمزه فست فودی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پیتزا در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد نان فانتزی۵۰۰ گرم
آب ولرم۲۵۰ سی سی
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
نمک½ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
مواد تاپینگ
هات داگ۴ عدد
فلفل دلمه ای۲ عدد
قارچ۲۰۰-۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا۴۰۰ گرم
سس پیتزا۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک پیتزا

مرحله اول

برای تهیه کیک پیتزای خوشمزه در ابتدای کار آرد را به همراه خمیر مایه فوری، نمک و شکر درون یک کاسه گود می ریزیم، سپس آب ولرم را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیری نرم و یکدست شکل بگیرد.

مرحله دوم

پس از اینکه خمیر جمع شد، روغن مایع را اضافه کرده و به آرامی خمیر را ورز می دهیم تا روغن را جذب کند. در ادامه خمیر را چانه گرفته و درون کاسه قرار می دهیم، سپس روی آنرا با سلفون می پوشانیم.

مرحله سوم

حالا اجازه می دهیم خمیر حدود یک ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. در همین حین به سراغ آماده کردن مواد پیتزا می رویم، مواد این پیتزا اختیاری است و در صورت تمایل می توانیم از گوشت و مرغ نیز استفاده کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سوسیس های هات داگ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه سوسیس خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

سوسیس را از تابه خارج می کنیم، سپس قارچ را به صورت ورقه ای خرد کرده و به تابه می افزاییم. در ادامه قارچ را هم به همراه کمی روغن یا کره تفت می دهیم تا آب اضافی آن کشیده و به طور کامل سرخ شود.

مرحله ششم

پس از اینکه خمیر به خوبی استراحت کرد، آنرا به سطح کار منتقل کرده و کمی ورز می دهیم، سپس یک قالب مناسب با قطر ۲۴ سانتی متر را با کمی روغن چرب می کنیم. در ادامه خمیر را با قطر نیم سانتی متر با وردنه باز می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله خمیر را درون قالب قرار داده و پس از فیکس کردن، لبه های اضافی آنرا جدا می کنیم. در ادامه سس پیتزا را روی خمیر می ریزیم و کف و دیواره های خمیر را به طور کامل با سس می پوشانیم.

مرحله هشتم

حالا مقداری پنیر پیتزا روی سس می ریزیم. در ادامه یک لایه قارچ و یک لایه سوسیس روی پنیر می ریزیم، سپس مجددا مقداری پنیر روی مواد می ریزیم. مواد را به همین صورت لایه به لایه درون قالب می ریزیم.

مرحله نهم

در پایان روی خمیر را با یک لایه پنیر پیتزا می پوشانیم و روی آنرا به سلیقه خود با مقداری فلفل دلمه ای، قارچ و گوجه گیلاسی تزیین می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

مرحله دهم

حالا قالب را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کیک بپزد. پس از گذشت این زمان گریل را روشن می کنیم تا پنیر روی پیتزا طلایی شود. در نهایت پیتزا را فر خارج می کنیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 16 بهمن 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.