طرز تهیه کباب دیگی ساده به روش خانگی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کباب دیگی ساده
کباب دیگی از کباب های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب دیگی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۳۰۰ گرم |
پیاز قرمز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
فلفل دلمه ای سبز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
سس کچاپ | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
سماق | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
ادویه ترکیبی معطر | ۱ قاشق چایخوری |
مواد لازم سس | |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
شماق | ½ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ½ قاشق چایخوری |
لیمو ترش | ½ لیمو ترش متوسط |
مواد لازم برنج | |
برنج | ۲ پیمانه |
کره | ۲۵ گرم |
نمک و زعفران | به مقدار کافی |
طرز تهیه کباب دیگی ساده
مرحله اول
برای تهیه کباب دیگی خوشمزه ابتدای کار گوشت را به تیکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز قرمز را جدا می کنیم، سپس تمیز می شوییم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز قرمز را درون یک ظرف جداگانه به صورت ریز رنده می کنیم، سپس آب پیاز را به طور کامل می گیریم و به کاسه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس با دست مواد را به خوبی ورز می دهیم تا با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس دانه های داخل آن را خارج می کنیم و به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای رنده شده را همراه با مقداری از آب خودش برای عطر بهتر به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله سیر و پوست لیمو ترش را رنده ریز می کنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه سس کچاپ، سماق، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و ادویه ترکیبی معطر (جوز هندی، پاپریکا، پودر سیر، آویشن، پودر پیاز، فلفل قرمز، زیره و دارچین) را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا مواد را با دست خوب ورز میدهیم تا باه م ترکیب شده و گوشت چرخ کرده دیگر به دست نچسبد. در ادامه روی مواد را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند. در حین استراحت کردن مواد سس را آماده می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله درون یک کاسه متوسط رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم، سپس مقداری آب به آن اضافه می کنیم تا رب گوجه فرنگی کمی رقیق و حل شود. در ادامه سماق، زردچوبه و آب لیمو ترش را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود.
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به آن مقداری روغن مایع اضافه می کنیم. در ادامه مایه کباب را به دو تا ۴ قسمت تقسیم کرده و در دست فرم می دهیم، سپس درون تابه می چینیم.
مرحله هفتم
حالا درب تابه را می بندیم و پس این که آب گوشت جمع شد، سس را به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود. در ادامه روی هر کباب یک برش از گوجه فرنگی قرار می دهیم و اجازه می دهیم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت به طور کامل بپزد.
مرحله هشتم
در این مرحله برای تهیه برنج زعفرانی خوشمزه و خوش عطر ابتدا برنج را از ۲۰ دقیقه قبل می خیسانیم. در ادامه برنج را درون قابلمه می ریزیم، سپس آب را به اندازه ای که یک بند انگشت روی برنج را بگیرد می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله نهم
حالا کره، نمک و مقداری پودر زعفران را به برنج اضافه می کنیم، سپس صبر می کنیم تا تمام آب برنج کشیده شود. در ادامه روی درب آن دم کنی می گذاریم، سپس حرارت را به حداقل می رسانیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد.
مرجله دهم
در نهایت پس از این که کباب ها پخته شد، یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس کباب ها و گوجه ها را درون آن می چینیم. در ادامه سس باقی مانده درون تابه را درون کاسه ای جداگانه می ریزیم، سپس برنج زعفرانی را درون ظرف سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- alborzpazz