طرز تهیه برنج آبکشی به روش چلو رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه برنج آبکشی به روش چلو رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه برنج آبکشی برنج آبکش یکی از روش های پخت برنج ایرانی است که در کنار انواع غذاهای سنتی ایرانی سرو می …

طرز تهیه مخلوط پلو با مرغ

طرز تهیه مخلوط پلو با مرغ

مخلوط پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مخلوط پلو با مرغ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۳ نفر
سیننه مرغ۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
عدس½ پیمانه
سیب زمینی۱ عدد
هویج۲ عدد
برنج۳ پیمانه
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقددار کافی
زردچوبه و ادویه کاریبه مقدار کافی

طرز تهیه مخلوط پلو با مرغ

مرحله اول

برای تهیه مخلوط پلو با مرغ خوشمزه در ابتدای کار برنج را شسته و به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد.

مرحله دوم

در این مرحله عدس را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ تا ۲ ساعت خیس بخورد. حالا سینه مرغ را درون یک قابلمه مناسب ریخته و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه می افزاییم.

مرحله سوم

در ادامه ۱ عدد پیاز را به ۴ قسمت تقسیم کرده، سپس درون قابلمه قرار می دهیم. حالا قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت ۱ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله عدس را با همان آب درون قابلمه روی حرارت متوسط قرار داده، سپس اجازه می دهیم عدس به مدت ۳۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود. حالا پوست سیب زمینی را جدا کرده و می شوییم.

مرحله پنجم

حالا سیب زمینی را به صورت نگینی ریز خرد کرده، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم روغن و تابه به خوبی گرم شوند.

مرحله ششم

زمانی که روغن گرم شد، سیب زمینی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود، سپس از تابه خارج می کنیم. در ادامه پیاز باقی مانده را به صورت خلالی نازک خرد کرده، سپس به تابه افزوده و تفت می دهیم.

مرحله هفتم

زمانی که پیاز کاملا سرخ و طلایی شد، از تابه خارج می کنیم. زمانی که سینه مرغ کاملا پخت، آنرا از قابلمه خارج کرده و ریش ریش می کنیم، سپس هویج را شسته و پس از جدا کردن پوست آن به صورت درشت خرد می کنیم.

مرحله هشتم

حالا مقداری روغن مایع به همان تابه که پیاز را سرخ کردیم اضافه کرده و هویج را به تابه می افزاییم. در ادامه هویج را کمی تفت می دهیم، سپس ۱ ملاقه از آب مرغ به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم آب مرغ کاملا تبخیر شود.

مرحله نهم

زمانی که آب درون تابه کاملا کشیده شد، مرغ ریش ریش شده را به تابه اضافه می کنیم. حالا عدس پخته شده را درون آبکش ریخته تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به همراه سیب زمینی سرخ کرده به تابه می افزاییم.

مرحله دهم

در ادام پیاز سرخ شده را به همراه مقداری زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا مواد میانی را به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده، سپس مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده و اجازه می دهیم آب جوش بیاید، سپس برنج را آبکشی کرده و به قابلمه می افزاییم.

مرحله دوازدهم

حالا اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. پس از گذشت این مدت، زمانی که اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سیزدهم

حالا برنج را آبکشی کرده و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه درون یک قابلمه مناسب مقداری روغن مایع ریخته، سپس ته دیگ دلخواهمان را درون آن فیکس می کنیم و یک لایه برنج درون قابلمه می ریزیم.

مرحله چهاردهم

در این مرحله مقداری از مواد میانی به صورت یکنواخت روی برنج می ریزیم و مجددا روی مواد میانی را با برنج می پوشانیم. حالا مراحل را به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند، سپس درب قابلمه را می بندیم.

مرحله پانزدهم

در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته و قابلمه را روی آن قرار می دهیم. حالا اجازه می دهیم مخلوط پلو به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد، سپس پلو را مخلوط کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.