طرز تهیه کباب مانیسا، غذای بسیار متفاوت از ترکیه!

طرز تهیه کباب مانیسا

طرز تهیه کباب مانیسا, دستور پخت کباب مانیسا

کباب مانیسا یکی از انواع کباب‌های خوشمزه و فوق العاده ترکی است که خیلی راحت و سریع و در تابه درست می‌شود، این کباب خوش طعم بافتی نرم دارد و برای مواقعی که فرصت کافی برای درست کردن غذاهای زمان‌بر را ندارید، بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب مانیسا در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای کبابمقدار مواد
گوشت چرخ کرده۳۵۰ گرم
سیر۱ حبه
پیاز۱ عدد
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
زیره۱ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
مواد لازم برای سسمقدار مواد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
بیبر سالچی۱ قاشق غذا خوری
پوره گوجه فرنگی۱ عدد
آب۵ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب مانیسا

مرحله ۱: ترکیب گوشت با پیاز

ابتدا گوشت گوساله یا گوشت گوسفند و یا ترکیبی از هر دو را چرخ کنید و داخل یک ظرف بریزید، بعد پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید و کنار بگذارید، سپس پیاز را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید.

مرحله ۲: اضافه کردن سیر و پودر سوخاری

بعد سیر را پوست بگیرید و له کنید و یا با رنده ریز رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید، تا عطر سیر در گوشت پخش شود، سپس مقداری پودر سوخاری را روی ترکیب مواد بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله ۳: افزودن ادویه‌ها و فرم دادن گوشت

بعد ادویه‌ها که شامل مقداری نمک، فلفل سیاه و زیره است را به مواد اضافه کنید و سپس با دست خوب ورز دهید تا ادویه‌ها کاملا به خورد گوشت بروند و همه مواد با هم مخلوط شوند، بعد مقداری از گوشت بردارید و با دست فرم دهید و رول کنید.

مرحله ۴: قرار دادن کباب‌ها بر روی سیخ

سپس یک سیخ چوبی را از وسط کباب رد کنید و داخل ظرفی بچینید، اگر سیخ چوبی در دسترس نبود، کباب بدون سیخ را داخل ظرف قرار دهید و بعد کباب‌ها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت استراحت کنند و کاملا منسجم شوند.

مرحله ۵: آماده‌سازی سس کباب

برای درست کردن سس، ابتدا مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود، سپس مقداری رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ آن تغییر کند، بعد بیبر سالچاسی را اضافه کنید.

مرحله ۶: پخت سس

بعد از این که بیبر سالچاسی را خوب تفت دادید، مقداری آب به آن اضافه کنید و هم بزنید و سپس گوجه فرنگی را که از قبل تمیز شسته‌اید و با میکسر یا رنده ریز کاملا پوره کرده‌اید به مخلوط سس اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

مرحله ۷: غلظت دادن به سس

سپس مقداری نمک به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا مخلوط کمی بجوشد و آب گوجه فرنگی مقداری جمع شود، بعد از آن که سس به غلظت مناسب رسید، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خیلی سفت و خشک نشود.

مرحله ۸: سرخ کردن کباب‌ها

بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و سپس کباب‌ها را در روغن داغ سرخ کنید، بعد از این که یک طرف کباب خوب سرخ شد، آن را بچرخانید تا طرف دیگر هم سرخ شود و کاملا مغز پخت شوند.

مرحله ۹: سرخ کردن فلفل‌ها و آماده‌سازی نان

در کنار کباب‌ها فلفل‌ها را هم در تابه قرار دهید و سرخ کنید تا عطر فلفل‌ها پخش شود و به خورد کباب‌ها برود، بعد از این که کباب‌ها و فلفل‌ها سرخ شدند آن‌ها را از روی حرارت بردارید و سپس یک نان لواش را بردارید و مقداری سس روی آن بریزید.

مرحله ۱۰: تزیین کباب با سس، جعفری و ریحان

سس را کاملا روی نان پخش کنید و کباب‌ها را از سیخ چوبی بیرون بیاورید و روی آن قرار دهید، فلفل‌ها را هم کنار کباب‌ها بچینید و بعد مقداری جعفری یا ریحان را که از قبل تمیز شسته‌اید و خشک شده‌اند، ریز خرد کنید و روی کباب‌ها بریزید.

مرحله ۱۱: سرو کباب مانیسا

کباب مانیسا در کنار ماست بسیار دلچسب و خوش طعم‌تر می‌شود، بعد از آن کباب‌ها را به همراه نان و سس و یا برنج زعفرانی خوش عطر و مقداری ماست در ظرف مناسب بچینید و این غذای لذیذ را همراه با سالاد و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

شاید دوست داشته باشید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 3 آذر 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.