طرز تهیه کباب مانیسا، غذای بسیار متفاوت از ترکیه!
طرز تهیه کباب مانیسا
کباب مانیسا یکی از انواع کبابهای خوشمزه و فوق العاده ترکی است که خیلی راحت و سریع و در تابه درست میشود، این کباب خوش طعم بافتی نرم دارد و برای مواقعی که فرصت کافی برای درست کردن غذاهای زمانبر را ندارید، بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب مانیسا در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای کباب | مقدار مواد |
گوشت چرخ کرده | ۳۵۰ گرم |
سیر | ۱ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
زیره | ۱ قاشق چای خوری |
نمک | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس | مقدار مواد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری |
بیبر سالچی | ۱ قاشق غذا خوری |
پوره گوجه فرنگی | ۱ عدد |
آب | ۵ قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب مانیسا
مرحله ۱: ترکیب گوشت با پیاز
ابتدا گوشت گوساله یا گوشت گوسفند و یا ترکیبی از هر دو را چرخ کنید و داخل یک ظرف بریزید، بعد پیاز را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید و کنار بگذارید، سپس پیاز را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله ۲: اضافه کردن سیر و پودر سوخاری
بعد سیر را پوست بگیرید و له کنید و یا با رنده ریز رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و با هم ترکیب کنید، تا عطر سیر در گوشت پخش شود، سپس مقداری پودر سوخاری را روی ترکیب مواد بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله ۳: افزودن ادویهها و فرم دادن گوشت
بعد ادویهها که شامل مقداری نمک، فلفل سیاه و زیره است را به مواد اضافه کنید و سپس با دست خوب ورز دهید تا ادویهها کاملا به خورد گوشت بروند و همه مواد با هم مخلوط شوند، بعد مقداری از گوشت بردارید و با دست فرم دهید و رول کنید.
مرحله ۴: قرار دادن کبابها بر روی سیخ
سپس یک سیخ چوبی را از وسط کباب رد کنید و داخل ظرفی بچینید، اگر سیخ چوبی در دسترس نبود، کباب بدون سیخ را داخل ظرف قرار دهید و بعد کبابها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت استراحت کنند و کاملا منسجم شوند.
مرحله ۵: آمادهسازی سس کباب
برای درست کردن سس، ابتدا مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شود، سپس مقداری رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ آن تغییر کند، بعد بیبر سالچاسی را اضافه کنید.
مرحله ۶: پخت سس
بعد از این که بیبر سالچاسی را خوب تفت دادید، مقداری آب به آن اضافه کنید و هم بزنید و سپس گوجه فرنگی را که از قبل تمیز شستهاید و با میکسر یا رنده ریز کاملا پوره کردهاید به مخلوط سس اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله ۷: غلظت دادن به سس
سپس مقداری نمک به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا مخلوط کمی بجوشد و آب گوجه فرنگی مقداری جمع شود، بعد از آن که سس به غلظت مناسب رسید، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خیلی سفت و خشک نشود.
مرحله ۸: سرخ کردن کبابها
بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود و سپس کبابها را در روغن داغ سرخ کنید، بعد از این که یک طرف کباب خوب سرخ شد، آن را بچرخانید تا طرف دیگر هم سرخ شود و کاملا مغز پخت شوند.
مرحله ۹: سرخ کردن فلفلها و آمادهسازی نان
در کنار کبابها فلفلها را هم در تابه قرار دهید و سرخ کنید تا عطر فلفلها پخش شود و به خورد کبابها برود، بعد از این که کبابها و فلفلها سرخ شدند آنها را از روی حرارت بردارید و سپس یک نان لواش را بردارید و مقداری سس روی آن بریزید.
مرحله ۱۰: تزیین کباب با سس، جعفری و ریحان
سس را کاملا روی نان پخش کنید و کبابها را از سیخ چوبی بیرون بیاورید و روی آن قرار دهید، فلفلها را هم کنار کبابها بچینید و بعد مقداری جعفری یا ریحان را که از قبل تمیز شستهاید و خشک شدهاند، ریز خرد کنید و روی کبابها بریزید.
مرحله ۱۱: سرو کباب مانیسا
کباب مانیسا در کنار ماست بسیار دلچسب و خوش طعمتر میشود، بعد از آن کبابها را به همراه نان و سس و یا برنج زعفرانی خوش عطر و مقداری ماست در ظرف مناسب بچینید و این غذای لذیذ را همراه با سالاد و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
شاید دوست داشته باشید!
- منبع :
- parisa_foodi